Ons teamHet team van Jochens Velodroom.  Samen Staan we Iedere dag 100% Klaar voor onze klanten! 

 Jochen (zaakvoerder): 

Neemt naast het monteren van Nieuwe koersfietsen de taak op zich de koersfietsen tot in de kleinste puntjes te herstellen / onderhouden. 
Jochen staat in voor de technische uitleg en verkoop naar de klant toe. Wegens Zijn jarenlange Ervaring weet hij altijd wat u als klant nodig heeft.  Zoeken naar de perfecte oplossing, Luisteren naar de wens van de klant en service staan op de eerste rij.

 

 

 

 

 

Sindy (zaakvoerder):   

De rechterhand van Jochen en alsook de Enige vrouw in de zaak! Sindy Stelt Zich Samen met onze flexibele Werknemers ten dienste van onze klanten. 
ZIJ NEEMT ook de dienst en naverkoopdienst voor Haar Rekening. U Kan Sindy Werkelijk alles vragen. 
Ze Helpt U Graag verder zoeken naar een gepaste oplossing. Een vriendelijke frisse Verschijning in Jochens Velodroom!

 

 

 

 

Sven V  : 
NEEMT de Taak als hersteller van koersfietsen, mountainbike, Stads en electrische fietsen op Zich. Sven is Gespecialiseerd in mountainbike en crossfietsen. 

 

 

 

 

 

 

John: 
NEEMT de Taak als hersteller van koersfietsen, mountainbike, Stads en electrische fietsen op Zich. Tevens is HIJ ook mechanieker voor een gekende wielerploeg.

 

 

 

 

 

 

Bart D: 
NEEMT de naverkoopdienst en nazicht van elektrische fietsen voor Zijn Rekening. U Kan Terecht voor vragen ivm met Uw GPS / Smartwatch / Polar / Mio / Garmin / Storingen van displays ... Staat in voor de Reclame, website en sociale media van Jochens Velodroom.

 

 

 

 

 

 

Patrick D: 
NEEMT de naverkoopdienst en herstelling van elektrische fietsen voor zijn Rekening, Patrick is Vrij flexibel inzetbaar in Onze organisatie.

 

 

 

 

 

 

Thibaut C.
Stagiare 2016 -2017 bij Jochens Velodroom. 

 

 

 

 

 

 

Top